lauantai 9. maaliskuuta 2019

Matkantekoa

Lähtöpäivää edeltävät fiilikset olivat kaikkea maan ja taivaan väliltä. Välillä tuntui todella epätodelliselta ja huvitti puhaltaa peli poikki, mutta yritin tsempata itseäni, koska onhan tämä todellakin once-in-a-lifetime-juttu!

Matkustin aamulla aikaisin junalla Seinäjoelta Helsingin lentoasemalle, josta lensin suoran lennon Amsterdamiin. Amsterdamin lentokentältä oli suhteellisen helppoa osata oikeaan junaan, jolla pääsin Zwolleen, sillä juna-asema sijaitsee lentokentän alapuolella. Opastetauluja lukiessa helpotti myös tietää niiden junien päätepysäkit, jotka pysähtyivät Zwollessa.

 






Viimeinen matkustusetappi oli raskain. Väsyneenä matkustamisesta kävelin Zwollen juna-asemalta asunnolleni. Noin kahden kilometrin matkassa minulla taisi mennä puoli tuntia matkalaukkujeni kanssa.

Saavuin asunnolleni jännittäen, minkälainen kämppis minua on vastassa. Ei ollut ketään! Sain asettua rauhassa taloksi ja tutustua uuteen kotiini. Laukkujen tyhjäämisen jälkeen oli aika hakea jääkaapin täytettä. Onneksi eräs terveydenhoitajaopiskelija meidän koulusta on ollut täällä jo yli kuukauden ajan, sain häneltä tiedon lähimmästä kaupasta, joten lähdin Google Mapsin avulla etsimään lähikauppaamme.

On siis aika tutustua uuten kotikaupunkiini, Zwolleen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana palata kotiin!

Saavuin viikko sitten vihdoin kotiin! Tuntui, että viimeiset päivät Hollannissa olivat vain kotiin lähdön odottamista. Melkein kaikki tavara...